Loading...

Full service

Online Video Marketing Strategie

Gomez Productions is een full service online videoproductie bedrijf. We zijn een one-stop-shop voor alle soorten verhalen die je gevisualiseerd wilt hebben.

Een geslaagde video productie afleveren bij de opdrachtgever is ons doel als video productie bedrijf. Maar wat wij minstens zo belangrijk vinden is hoe deze video wordt geïmplementeerd zodat het ook daadwerkelijk de doelgroep bereikt.

Wij kunnen begrijpen dat, als online video marketing iets nieuws is, je graag geadviseerd wordt. Als je dit wenst stellen we graag met u een strategieplan op.

Script Writing

Let the story move you before you move the story.

Om bij de kijker je boodschap binnen te laten komen is een goed verhaal onontbeerlijk. Ongeacht of het gaat om een verkooppraatje, een inspirerende mededeling of misschien wel een duidelijke call to action.
In alle gevallen valt of staat het bij hoe geloofwaardig en sterk je verhaal is. Daarom zijn wij juist daarop gefocust bij elke productie die we maken, of het nou gaat om een mens, product of dienst.
Met onze eigen strategie gaan we op zoek naar de connectie, authenticiteit, de boodschap en de betrokkenheid om zo samen een verhaal te maken dat het verschil maakt.
Full service

Filmen

Het filmen is de volgende stap. Nadat we met elkaar doorgenomen hebben wat de wensen zijn, welk doel bereikt moet worden, zal bij ons de draaidag(en) zo kwalitatief en efficiënt mogelijk geproduceerd worden.

Daar is een goede pre-productie voor nodig als ook het technische aspect, welke apparatuur ingezet moet worden om het verhaal op de juiste manier te visualiseren.

Michiel Overeem

Editen

Na de draaidag(en) komt het proces om van alle beelden die gemaakt zijn een strak geheel te maken. Eerst zal er een ruwe edit gemaakt worden zodat de ‘fundering’ staat.

Dan wordt er stap voor stap gekeken of elk shot wel echt een toegevoegde waarde heeft, het ‘Kill your Darlings’ proces.

Tot slot maakt beeld correctie, colour grading, audio nabewerking, muziek en graphic design de gehele video compleet.

Tico Pierhagen

Componeren

Muziek is een belangrijk element om een video kracht bij te zetten. Dit kan door online muziek te kopen. We werken echter ook met componisten die er voor kunnen zorgen dat je video productie een unieke sound heeft.

Dit is een bijzonder onderdeel dat we kunnen bieden. Echter daar hangt wel een ander prijskaartje aan.

Graphic Design

Je verhaal kan versterkt worden op veel verschillende grafische manieren. Zo kan je logo prominent op een flitsende manier in beeld komen. Het versterken met animatie, graphics en of geanimeerde teksten kan allemaal.

Webcast / Live Stream

Iets relatief nieuws, trendy mag je wel zeggen, is webcasting. Laat de kijker live meekijken met je evenement, festival of congres. Op deze manier kun je alsnog een zeer breed publiek bereiken, zelfs internationaal want iedereen kan online met je meekijken.

Een camera of verschillende camera’s, kwalitatief goed geluid voor de online kijker of wellicht voor de mensen die helemaal achter in de zaal staan en bijna niks kunnen zien, maar door middel van live stream via grote led schermen er toch dichter bij zijn dan dat ze eigenlijk zijn.

Webcast producties van concept tot creatie van live stream tot webinars . Wij bieden het full service pakket.

Fotografie

Mooie foto’s doen het ook erg goed op je website, je Facebook of Instagram pagina. Uiteraard wil je ook hiermee professioneel naar buiten treden door kwalitatief hoogwaardige foto’s te laten zien. Ook hierin kunnen we voorzien.