Loading...
Gomez Productions

Over Gomez Productions

Filmmaker
Iets wat mooi is moet gezien worden
Story-teller

OVER GOMEZ PRODUCTIONS & PATRICIA

Mijn naam is Patricia van der Reep, ik ben 36 jaar en woon in een prachtig dorpje in de Betuwe.

Als kind was ik al gek op Disney-films. De prachtige, ontroerende verhalen en ongelooflijke sterke boodschappen. Liefde, vriendschap, blijdschap, humor, maar ook verdriet, verlies, boosheid, jaloezie. Dat is de kracht van Walt Disney, en van storytelling in het algemeen.

Ook de muziek speelt daarbij een grote rol; dit versterkt enorm het gevoel bij een scene.

Dit wilde ik ook kunnen maken! Na jarenlang te hebben gewerkt als productie assistent in theaters, de televisie- & reclamewereld, en de commerciële branche, kwam ik er langzaam achter wat ik het allerleukste vond om te doen: verhalen vertellen door middel van beelden.

Inmiddels werk ik al een aantal jaar als zelfstandig ondernemer, en leer ik nog steeds elke dag bij.

Ik hou ervan om samen te werken, een product of dienst op zó’n manier neerzetten dat het mensen kan raken, motiveren, inspireren.

Ik krijg er enorm veel energie van om in een team aan iets te werken waar iedereen blij van wordt, en dat iedere keer weer uitgroeit tot een succes, op welke manier dan ook.

Samen met mijn team én mijn opdrachtgevers maken we een verhaal dat steeds weer uniek is en zijn doel bereikt.

Ik ben heel erg benieuwd naar jouw verhaal!

Liefs, Patricia